Maatilamatkailu Huittisissa – elämyksiä Satakunnan sydämessä

Hyväntuulinen ja rento koko perheen matkailukohde

Mattilan Marjatilalla voit harrastaa mukavaa maatilamatkailua Satakunnan sydämessä. Vehreä suomalainen maalaismiljöö, puhdas, maukas ruoka sekä raitis ilma virkistävät niin kehoa kuin mieltäkin. Tarjoamme esimerkiksi erilaisia retkipäiviä, ruokailuita, tilakierroksia ja -esittelyjä ja onhan vaikka mansikanpoimintakin elämys ulkomaalaiselle vieraalle! Oman tilamme aktiviteettien ohella lähellä on paljon mielenkiintoisia pikku kohteita, joihin kannattaa poiketa. Maatilamatkailu on helppoa, rentouttavaa ja elämyksellistä − täällä kaupungin kiire ja katupöly unohtuvat hetkessä. Tutustu matkailupalveluihimme ja ota yhteyttä, mikäli haluaisit tiedustella aiheesta lisää!


Tule yksin, perheen kanssa tai ryhmässä

Mattilan Marjatila palvelee niin yksittäisiä asiakkaita kuin ryhmiäkin. Voit siis tulla nauttimaan mukavasta päivästä maalla joko yksin, kaksin, perheen kanssa tai isommalla porukalla. Oheisista linkeistä voit katsoa tarkempia tietoja lisäpalveluistamme:

Ryhmiltä (min.10 hlö) toivomme etukäteisvarausta. Muistakaa kertoa myös mahdollisista ruoka-aineallergioista varausta tehdessänne, jos ruokailette tilallamme. Bussilla voi ajaa tilan pihaan asti tai saapua tilalle veneellä Kokemäenjoelta. Teemme myös yhteistyötä muiden huittislaisten palvelutuottajien kanssa; esim. tyky-päivään ohjelmaa järjestää Freetime Factory -yritys tai kanootteja vuokraa Kajakki Kioski p. 040 577 6188 Hanna Oivanen. Kysy ihmeessä lisää ja lue lisää palveluista Tuotepaketit-sivulta.

Mattilan Marjatilalla voi syödä, juoda ja nauttia elämästä ympäri vuoden

Maatilamatkailu on parhaimmillaan kesällä, mutta Mattilan Marjatilalla voit vierailla ympäri vuoden. Varsinkin ryhmämatkoja voi järjestää tilalle varaten samalla ruokailupaketin, viinimaistajaiset ja tilaesittelyn oli sitten kesä tai talvi. Räätälöimme juuri sinun ryhmällesi sopivan paketin, josta jää mukavia muistoja matkailijoiden mieliin vielä pitkäksi aikaa. Tutustu paketteihin ja ota yhteyttä varataksesi ikimuistoisen elämyksen!