Haluatko meille töihin?

Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus

Kiinnostaisiko reipas, aktiivinen työ raikkaassa ulkoilmassa toimistossa kykkimisen sijaan? Mattilan Marjatila työllistää vuosittain n. 100 henkilöä kesäaikaan erilaisiin tehtäviin tilalla tai myyntipisteissä. Työsuhteiden kestot ovat työtehtävistä ja sesongin etenemisestä riippuen parista viikosta noin kolmeen-neljään kuukauteen. Eniten työntekijöitä tarvitsemme heinäkuussa poimintatyöhön. Tutustu tarjoamiimme työtehtäviin ja katso avoimet työpaikat tai jätä meille avoin hakemus!

Kaikki työnhakuun liittyvät viestit toivomme lähetettäväksi osoitteeseen


Työntekijöiden rekrytointi

Rekrytointi marjanmyyjän tehtäviin pidetään vuosittain helmi-huhtikuussa, josta tulee ohjeet sivuillemme rekrytoinnin ollessa käynnissä. Poimintatyöhön voi lähialueelta (ei majoitusta tarvitsevat) hakea toukokuussa tai kesäkuun alussa henkilökohtaisella käynnillä tilalla. Ulkomaalaisten poimijoiden rekrytointi tapahtuu helmikuussa. No Finnish employee recruitment happen in February. Only e-mail applications tyo@mattilanmarjatila.fi, thanks you.


Avoimet työpaikat juuri nyt

Tule isoon joukkoomme ja kehity yrityksemme mukana! Tällä hetkellä avoinna on marjanmyyjien paikat kesälle 2018! Myyjiä haemme Tampereelle 11, Kangasalalle 2, Ylöjärvelle 2, Orivedelle 2, Sastamalaan 2 ja Nokialle 5.Täytä viereinen hakemuslomake ja liitä mukaan CV:si sekä valokuvasi. Hakuaika päättyy helmikuun loppuun. Lisätietoja myös www.mol.fi

Haemme myös osa-aikaista vahvistusta talouden organisaatioon Huittisiin eli jos hallitset koko talouden paketin kirjanpidosta, osto- ja myyntireskontranhoidosta palkanlaskentaan sekä talouden erilaiset raportoinnit, olet etsimämme henkilö. Täytä viereinen hakemus ja liitä mukaan CV:si. Katso tarkemmat tiedot avoimista paikoista www.mol.fi 


Työtehtävät marjatilalla

Olemme kehittyvä ja kasvava Marjatila Satakunnassa. Isoin osa työtehtävistä on käytännöllistä kausityötä pellolla tai myyntipisteillä. Yrityksessämme on mahdollista kehittyä oman työnsä asiantuntijaksi ja ammattilaiseksi, jos motivaatio ja "nälkä" on kohdillaan. Tilallamme on esimerkiksi seuraavia työtehtäviä:

  • MYYNTITYÖ: Itsenäistä työtä myyntipisteissämme Satakunnassa, Pirkanmaalla tai tilalla. Jos omaat halun palvella asiakkaita, haluat tehdä myyntityötä, olet iloinen, reipas, itsenäiseen työhön kykenevä ja täysi-ikäinen, voit olla meille sopiva henkilö. Työsuhteen kestot vaihtelevat 2-4 kk alkaen touko-kesäkuussa ja työtä on myös viikonloppuisin. Työtä voi olla syyskuun loppupuolelle asti, eli pystythän silloinkin työskentelemään täysipainoisesti. Hygieniapassi tulee suorittaa viimeistään työsuhteen aikana. Myyntityötä on tarjolla seuraavilla paikkakunnilla; Tampere, Ylöjärvi, Orivesi, Nokia, Sastamala ja Kangasala. Huittisissa tarvitaan tarjoilija/myyjää, joka omaa anniskelun vastaavan hoitajan pätevyyden.
  • POIMIJA: Mansikan, vadelman ja herneen poimintaa sekä perunan kaivuuta. Pääasiallisesti urakkatyönä. Osa poimintatyöhön tulevista otetaan jo aikaisin keväällä ja ovat myöhempään syksyllä tekemään tilan viljelyn hoitotöitä, esim. kitkemistä, istuttamista jne. Vähintään 15 vuoden ikä suomalaisilta työntekijöiltä ja ulkomaalaisilta hakijoilta edellytämme täysi-ikäisyyttä. Nuorten henkilöiden toivomme ottavan itse omatoimisesti yhteyttä toukokuussa.
  • AUTOKUSKI: Työnä on toimittaa marjoja myyntipaikkoihin, lastata sekä purkaa rahtia. Työsuhde arviolta 2 kk:tta. Hakijalta vaaditaan vähintään B-luokan ajokorttia. C-luokan ajokortti ja ammattipätevyys plussaa. Kuskin töihin lähtöpaikkana on Huittinen.