Tapahtumat ja ajankohtaista Mattilan Marjatilalla

Tällä sivulla voit seurata ajankohtaisia tapahtumia ja uutisia Mattilan Marjatilalta. Meillä tapahtuu aina jotakin, ja haluamme sinutkin mukaan viettämään iloista laatuaikaa tilalle! Täällä ilmoitamme myös rekrytoinneista sekä muista tiedotusluontoisista asioista. Voit aina kysyä lisätietoja tapahtumista tai muista aiheista ottamalla meihin yhteyttä, ja mikäli sinulla on jokin oma idea tai tapahtuma joka voisi sopia pidettäväksi tilallamme, kuulemme siitä mielellämme lisää!

Ota yhteyttä » 


 

Talven aukioloajat tilamyymälä ja marjapakasteet!

Meiltä marjapakasteet talvella tilamyymälästä ja monen kaupan pakastealtaasta. Marjaviinit, kuohuviinit ja muuta jatkojalosteet.

Tilamyymälässä olemme siirtyneet talviaukioloaikoihin eli kannattaa soittaa ennen lähtöä, jotta olemme kotosalla saapuessasi (päivystys parittomien viikkojen pe 12-18 ja la 10-14) p. 040 755 2850.

Kesäaukioloaikoihin siirrymme 1.6. alkaen jolloin olemme avoinna päivittäin. Samalla avautuu kesäkahvilamme.


 

Classic Hits Fingerstyle Guitar Kiertue 30.6. klo19

UUTTA! Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti. Kitarakonsertti Mattilan Marjatilalla 30.6. klo 19. Liput tulossa ennakkomyyntiin  www.tomipaldanius.com tai ovelta. Nauti marjatilan viineistä ja konsertista!

Tomi on sovittanut soolokitaralle Bohemian Rhapsody, Hotel California ja Nothing Else Matters kappaleet. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.

Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin' On A Prayer sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin "best of youtube" artikkeliin Total Guitar lehdessä. Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittamaan Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousi tuntemattomuudesta Youtuben yhdeksi kirkkaimmista tähdistä.

Tomi on valmistunut klassisen kitaransoiton opettajaksi Turun taideakatemiasta 2003. Hänen kitaransoiton opettajia olivat Risto Vuorinen, Timo Korhonen ja Ismo Eskelinen. Tomin kiinnostus fingerstyle kitaransoittoon alkoi australialaisen kitaravirtuoosin, Tommy Emmanuelin innoittamana.

2018 Classic Hits Fingerstyle Guitar kiertue on Tomin toisen levyn julkaisukiertue. Levyllä kuullaan Tomin uusia sovituksia mm. Eric Claptonilta, Santanalta ja Dire Straitsilta.

Lisätietoja osoitteessa www.tomipaldanius.com


Kevään ja kesän ryhmäretkikohde

Kevät tulee kohisten. Onko teillä porukkakasassa, mutta ette tiedä mihin lähteä? Tule porukalla viinipruuville ja kuule viinien valmistusvinkit sekä tarinoita Hiisistä ja Hulluista miehistä. Ryhmille viinimaistelut, kahvitukset ja ruokailut tilauksesta.  Tule tutustu ja tehdään teille sopiva paketti. p. 040 755 2850.