Kokous- ja juhlatila Huittisissa

Meillä järjestät perhejuhlat, tapaamiset, kokoukset ja muut tilaisuudet 

Mattilan Marjatila sopii erinomaisesti myös kokous- ja juhlapaikaksi. Kanssamme on mahdollista järjestää uniikki tilaisuus ja tehdä vaikutus niin perheenjäseniin kuin kokousvieraisiinkin; kahvila-myymälä Hiidenkolon asiakastila on vuokrattavissa kokous- tai juhlatilaksi mansikkasesonkikauden ulkopuolella. Tiloihin mahtuu maksimissaan 42 henkilöä ja kesäaikaan, terassi mukaan lukien, 93 henkilöä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tarpeistasi ja juhlan tai kokouksen luonteesta ja ajankohdasta. Varaa mieleenpainuva kokous- tai juhlatila Huittisista – meille on alle tunnin ajomatka Porista, Turusta ja Tampereelta.


Sinun näköisesi juhlat

Jos haluat järjestää juhlat tilallamme, se onnistuu vaivattomasti. Halutessasi saat kaiken avaimet käteen -tyylisesti, sillä kauttamme saat niin juhlatilan, ruoan kuin juomankin. Suunnittelemme mielellämme kanssasi unohtumattoman juhlapäivän, olivatpa kyseessä sitten häät, syntymäpäiväjuhlat tai muu juhlanaihe. Jos haluat viedä juhlaelämyksen astetta pidemmälle, voimme esimerkiksi hyvissä ajoin suunnitella kanssasi juuri sinun juhliisi valmistetun marjaviinin tai alkoholittoman juoman omilla etiketeillä. Kysy lisää!


Kokous- ja tykypäivät tilalla

Kokous- tai tykypäivät sopivat hyvin pidettäväksi marjatilalla. Kokoustilana toimii myymälä-kahvila Hiidenkolo. Tilassa on iso TV-ruutu, johon voi yhdistää tietokoneen esityksiä varten. Kahvi- ja ruokapalvelut ovat tilattavissa hinnastomme mukaisesti. Aktiviteettejakin on mahdollisuus tilata yhteistyökumppaniltamme Freetime Factorylta, joka tarjoaa esim. kanoottimelontaa, lumikenkäkävelyä, tiimiyttämisleikkejä ja niin edelleen. Jos sinua kiinnostaa laajempi kokonaisuus ja jotakin ekstraa kokoustamisen oheen, tutustu tuotepaketteihimme.

Ota yhteyttä »