Tapahtumat ja ajankohtaista Mattilan Marjatilalla

Tällä sivulla voit seurata ajankohtaisia tapahtumia ja uutisia Mattilan Marjatilalta. Meillä tapahtuu aina jotakin, ja haluamme sinutkin mukaan viettämään iloista laatuaikaa tilalle! Täällä ilmoitamme myös rekrytoinneista sekä muista tiedotusluontoisista asioista. Voit aina kysyä lisätietoja tapahtumista tai muista aiheista ottamalla meihin yhteyttä, ja mikäli sinulla on jokin oma idea tai tapahtuma joka voisi sopia pidettäväksi tilallamme, kuulemme siitä mielellämme lisää!

Ota yhteyttä » 


Pakastemansikka pakkaus uudistui!

Pakastemansikan pakkauksemme uudistui. Nyt kaupoissa kätevä 400 g pussikoko. Pussi on edelleen läpinäkyvä, jotta ostohetkelllä voitte varmistaa marjojen laadun. Haluamme tuottaa teille vain laatumarjoja ja Aitoja makuja Suomalaisesta marjasta! 

Mansikoita Mattilan Marjatila pakaste 400 g


 

Tuoremarjasta pakastemarjakauteen!

Tuoremarjakausi meni vuonna 2018 ohi nopeasti pitkien helteiden johdosta ja syysmansikatkin poimittiin jo elokuussa. Nyt ollaan siirrytty pakastemarjojen aikaan eli pakaste mansikkaa, vadelmaa, mustikkaa ja puolukkaa saa tilalta. Pakastemarjat meillä poimitaan kesän parhaimpaan aikaan ja pakastetaan nopeasti eli aina tuoreena ja suoraan tilalta. Tervetuloa ostoksille tilamyymälään. Kesän tuoremarjanmyyntipisteet ovat sulkeutuneet tältä vuodelta. Meillä käy myös pankkikortti maksuvälineenä. Muista myös ihanat marjaviinit...

Talvikaudella olemma parittomien viikkojen pe klo 12-18 ja la 10-14 sekä sopimuksen mukaan eli soita rohkeasti p. 040 7552850 tai soita tilalla keltaisen talon ovikelloa. 

Seuraa myös facebook sivujamme... @mattilanmarjatila


 

Talven aukioloajat!

Tilamyymälämme on talviaukioloajoissa eli palvelemme parittomien viikkojen perjantaisin klo 12-18 ja lauantaisin klo 10-14. Tai sovi oma aikasi p. 040 7552850. Rohkeasti voi tulla soittamaan keltaisen talon ovikelloa eli tulemme palvelemaan, jos olemme kotosalla.


Talven ryhmäretkikohde

Kevät tulee kohisten. Onko teillä porukkakasassa, mutta ette tiedä mihin lähteä? Tule porukalla viinipruuville ja kuule viinien valmistusvinkit sekä tarinoita Hiisistä ja Hulluista miehistä. Ryhmille viinimaistelut, kahvitukset ja ruokailut tilauksesta.  Samalla reissulla pukinkonttiin täytettä ihanista lahjaideoista. Tule tutustu ja tehdään teille sopiva paketti. p. 040 755 2850.


Perinteiset Hiidenhulinat elokuun ensimmäinen lauantai 2019 klo 18 alkaen

Joka vuotinen Hiidenhulinat järjestetään taas elokuun ensimmäisenä lauantaina klo 18 alkaen. Karaokea ja pientä syötävää grillissä. Tule viettämään antoisi ilta mukavassa seurassa viinitilallamme! Ja tarjoilu pelaa...