Tapahtumat ja ajankohtaista Mattilan Marjatilalla

Tällä sivulla voit seurata ajankohtaisia tapahtumia ja uutisia Mattilan Marjatilalta. Meillä tapahtuu aina jotakin, ja haluamme sinutkin mukaan viettämään iloista laatuaikaa tilalle! Täällä ilmoitamme myös rekrytoinneista sekä muista tiedotusluontoisista asioista. Voit aina kysyä lisätietoja tapahtumista tai muista aiheista ottamalla meihin yhteyttä, ja mikäli sinulla on jokin oma idea tai tapahtuma joka voisi sopia pidettäväksi tilallamme, kuulemme siitä mielellämme lisää!

Ota yhteyttä » 


Mansikan pääsatokausi on kääntymässä laskuun!

Mansikan pääsesonki on jo kääntymässä laskuun ja marjamäärät vähenevät koko ajan. Vielä ehtii viikolla 28 pakastaa omat marjat talven varalle. Jokaisessa pisteessämme on mansikoita saatavilla myös laatkoittain. Aina tuoreena ja suoraan tilalta. Tervetuloa ostoksille. Kaikissa pisteissämme käy myös pankkikortti maksuvälineenä. Mansikan itsepoiminta on tältä vuodelta päättynyt, mutta valmiiksi poimittua marjaa on saatavilla. 

Mansikkakausi tosin vielä jatkuu syysmansikoilla eli herkkua kannattaa syödä pitkälle syksyyn tuoreena. Vadelmakausi on käynnistynyt ja vadelmaa saa laatikoitain tilalta ja myyntipisteiltä. Jos vadelmaa ei sillä hetkellä ole myyntipisteellä riittävästi niin jätä varaus myyjälle seuraavalle päivälle.  Nyt herkulliset vadelmat pakasteeseen mansikoiden kaveriksi.

Seuraa myös facebook sivujamme... @mattilanmarjatila


 

Kesän aukioloajat!

Tilamyymälämme ja kesälahvilamme palvelee kesä-, heinä- ja elokuun ajan ma-pe klo 10-19, la 10-18 ja su 12-18. Tervetuloa! 

Mansikkaa omasta pellosta myynnissä koko kesän! Marjaviinit, alkoholittomat tuotteet ym. odottavat vierailuasi.

Kaikki kesän 2018 myyntipisteemme on avoinna ja palvelevat teitä päivittäin. Kaikissa pisteissämme käy myös pankkikortti maksuvälineenä.


Kesän ja syksyn ryhmäretkikohde

Kevät tulee kohisten. Onko teillä porukkakasassa, mutta ette tiedä mihin lähteä? Tule porukalla viinipruuville ja kuule viinien valmistusvinkit sekä tarinoita Hiisistä ja Hulluista miehistä. Ryhmille viinimaistelut, kahvitukset ja ruokailut tilauksesta.  Tule tutustu ja tehdään teille sopiva paketti. p. 040 755 2850.


Perinteiset Hiidenhulinat 4.8.2018 klo 18 alkaen

Joka vuotinen Hiidenhulinat järjestetään taas elokuun ensimmäisenä lauantaina klo 18 alkaen. Karaokea ja pientä syötävää grillissä. Tule viettämään antoisi ilta mukavassa seurassa viinitilallamme! Ja tarjoilu pelaa...