Tapahtumat ja ajankohtaista Mattilan Marjatilalla

Tällä sivulla voit seurata ajankohtaisia tapahtumia ja uutisia Mattilan Marjatilalta. Meillä tapahtuu aina jotakin, ja haluamme sinutkin mukaan viettämään iloista laatuaikaa tilalle! Täällä ilmoitamme myös rekrytoinneista sekä muista tiedotusluontoisista asioista. Voit aina kysyä lisätietoja tapahtumista tai muista aiheista ottamalla meihin yhteyttä, ja mikäli sinulla on jokin oma idea tai tapahtuma joka voisi sopia pidettäväksi tilallamme, kuulemme siitä mielellämme lisää!

Ota yhteyttä » 


Kesän 2019 marjanmyyjien haku ja haastattelut ovat käynnissä

Haemme ensi kesälle yhteensä 26 aitoa asiakaspalvelijaa Huittisiin, Tampereelle, Ylöjärvelle, Kangasalalle, Nokialle ja Sastamalaan. Hakemuksia on saatu reippaasti ja niiden läpikäynti on vienyt normaalia enemmän aikaa. Tällä hetkellä on 18/26 myyjästä jo rekrytoitu. Viikolla 17 pyrimme kutsumaan haastatteluun Sastamalan, Nokian ja Tampereen pienempien paikkojen myyjäehdokkaita. Tervetuloa mukavaan porukaan!


 Kevään Hullu Yö 10.5.2019

Olemme avoinna Hulluna Yönä klo 12 -21. (Alkoholin kotiinmyynti tulee sulkea lainmukaisesti klo 21). Vielä löytyy viime syksyn omenoista puristettua omenamehua kätevissä hanapakkauksissa. Pakateesta marjat hupenevat hyvää tahtia, mutta saatavilla Hulluna yönä ainakin vadelmaa. Viinibaarimme on avoinna eli lähde lasilliselle! 

TARJOUS: Vain Hulluna yönä erä mansikkalimonadia 1,50 €/plo 0,33 l. Maksimissaan 21 plo / asiakas.


 

Talven aukioloajat!

Tilamyymälämme on talviaukioloajoissa eli palvelemme parittomien viikkojen perjantaisin klo 12-18 ja lauantaisin klo 10-14. Tai sovi oma aikasi p. 040 7552850. Rohkeasti voi tulla soittamaan keltaisen talon ovikelloa eli tulemme palvelemaan, jos olemme kotosalla. Tilauksesta ryhmille myös muihin aikoihin.


Ryhmäretkikohde

Kevät tulee kohisten. Onko teillä porukkakasassa, mutta ette tiedä mihin lähteä? Tule porukalla viinipruuville ja kuule viinien valmistusvinkit sekä tarinoita Hiisistä ja Hulluista miehistä. Ryhmille viinimaistelut, kahvitukset ja ruokailut tilauksesta.  Samalla reissulla pukinkonttiin täytettä ihanista lahjaideoista. Tule tutustu ja tehdään teille sopiva paketti. p. 040 755 2850.


Perinteiset Hiidenhulinat elokuun ensimmäinen lauantai 2019 klo 18 alkaen

Joka vuotinen Hiidenhulinat järjestetään taas elokuun ensimmäisenä lauantaina klo 18 alkaen. Karaokea ja pientä syötävää grillissä. Tule viettämään antoisi ilta mukavassa seurassa viinitilallamme! Ja tarjoilu pelaa...