Tapahtumat ja ajankohtaista Mattilan Marjatilalla

Tällä sivulla voit seurata ajankohtaisia tapahtumia ja uutisia Mattilan Marjatilalta. Meillä tapahtuu aina jotakin, ja haluamme sinutkin mukaan viettämään iloista laatuaikaa tilalle! Täällä ilmoitamme myös rekrytoinneista sekä muista tiedotusluontoisista asioista. Voit aina kysyä lisätietoja tapahtumista tai muista aiheista ottamalla meihin yhteyttä, ja mikäli sinulla on jokin oma idea tai tapahtuma joka voisi sopia pidettäväksi tilallamme, kuulemme siitä mielellämme lisää!

Ota yhteyttä » 


Elokuussa mansikka ja vadelmaa! 

Näin elokuussa saa meiltä mansikkaa koko kuukauden ajan. Vadelmaa myös hyvin saatavissa joka päivä, ilman varaamista. Mansikan itsepoiminta on jo tältä vuodelta päättynyt. Ja vadelmasta emme valitettavasti voi itsepoimintaa tänä vuonna tarjota.  Tilamyymälämme on avoinna ma-pe klo 10-19, la 10-18 ja sunnuntaisin 12-18. Tervetuloa! 


Mehuasema on avattu!

Ensimmäiset omenat ovat jo kypsyneet ja mehuaseman ovet on avattu. Omenoita puristetaan päivittäin etukäteisvarauksesta. Varaa siis oma aikasi etukäteen puhelimitse p. 040 7552850. Meiltä saat omenamehua myös käteviin hanapakkauksiin, jotka pastoroituna säilyvät huoneen lämmössä n. vuoden. Lisätietoja omenoiden mehustuksesta ja päivitetyn hinnaston löydät täältä


 

 

Kesäkahvila ja tilamyymälä on avoinna joka päivä

Kesäkuun alusta lukien olemme avoinna ma- pe klo 10-19, la 10-18 ja su 12-18 aina elokuun loppuun asti.

Tilauksesta ryhmille myös muihin aikoihin.


Ryhmäretkikohde

Kesä tulee kohisten. Onko teillä porukkakasassa, mutta ette tiedä mihin lähteä? Tule porukalla viinipruuville ja kuule viinien valmistusvinkit sekä tarinoita Hiisistä ja Hulluista miehistä. Ryhmille viinimaistelut, kahvitukset ja ruokailut tilauksesta. Tule tutustu ja tehdään teille sopiva paketti. p. 040 755 2850. Toimimme vuoden ympäri.