Tapahtumat ja ajankohtaista Mattilan Marjatilalla

Tällä sivulla voit seurata ajankohtaisia tapahtumia ja uutisia Mattilan Marjatilalta. Meillä tapahtuu aina jotakin, ja haluamme sinutkin mukaan viettämään iloista laatuaikaa tilalle! Täällä ilmoitamme myös rekrytoinneista sekä muista tiedotusluontoisista asioista. Voit aina kysyä lisätietoja tapahtumista tai muista aiheista ottamalla meihin yhteyttä, ja mikäli sinulla on jokin oma idea tai tapahtuma joka voisi sopia pidettäväksi tilallamme, kuulemme siitä mielellämme lisää!

Ota yhteyttä » 


Mansikkakausi 2019 on jo aloitettu!

Mansikoita poimitaan viikosta 22 lähtien  joka päivä. Tule ja nouda omat mansikkasi tilamyymälästä. Olemme avoinna joka päivä.


 

Kevään juhliin kuohuvat!

Nyt on aika hankkia kevään juhlien juhlajuomat. Valikoimastamme löytyy kuplivaa kuivasta -  makeampaan ja alkoholitonta unohtamatta. Myymälämme on avoinna viikon jokaisena päivänä.


Kesäkahvila ja tilamyymälä on avoinna joka päivä

Kesäkuun alusta lukien olemme avoinna ma- pe klo 10-19, la 10-18 ja su 12-18. 

Tilauksesta ryhmille myös muihin aikoihin.


 

Tomi Paldaniuksen kitarakonsertti 26.7.2019 pe klo 19

Suosittu kitaravirtuoosi Tomi Palpanius laskeutuu tilallemme uudella ohjelmistollaan perjantaina 26.7. klo 19. Teemana Suomiklassikot.  Varaa liput tästä ja säästä 5 e/lippu. (Ei edellytä ennakkomaksua). Liput ennakkovarauksella 10€, tai 15€ ovelta. Ole nopea ja varaa oma paikkasi, viime vuonna konsertti oli täyteen buukattu. 

Suomiklassikot soolokitaralla 1 levyn julkaisukiertue jatkuu heinäkuussa. Levyllä kuullaan mm.Finlandia, Myrskyluodon Maija, Lapin Kesä, Sankarit ja Sininen Uni. Kiertueella kuullaan myös muutamia kansainvälisiä klassikoita Tomin kahdelta ensimmäiseltä levyltä kuten esimerkiksi Bohemian Rhapsody, Hotel California ja Samba Pa Ti.


Ryhmäretkikohde

Kesä tulee kohisten. Onko teillä porukkakasassa, mutta ette tiedä mihin lähteä? Tule porukalla viinipruuville ja kuule viinien valmistusvinkit sekä tarinoita Hiisistä ja Hulluista miehistä. Ryhmille viinimaistelut, kahvitukset ja ruokailut tilauksesta. Tule tutustu ja tehdään teille sopiva paketti. p. 040 755 2850. Toimimme vuoden ympäri.


Perinteiset Hiidenhulinat elokuun ensimmäinen lauantai 2019 klo 18 alkaen

Joka vuotinen Hiidenhulinat järjestetään taas elokuun ensimmäisenä lauantaina klo 18 alkaen. Karaokea ja pientä syötävää grillissä. Tule viettämään antoisi ilta mukavassa seurassa viinitilallamme! Ja tarjoilu pelaa...