Tapahtumat ja ajankohtaista Mattilan Marjatilalla

Tällä sivulla voit seurata ajankohtaisia tapahtumia ja uutisia Mattilan Marjatilalta. Meillä tapahtuu aina jotakin, ja haluamme sinutkin mukaan viettämään iloista laatuaikaa tilalle! Täällä ilmoitamme myös rekrytoinneista sekä muista tiedotusluontoisista asioista. Voit aina kysyä lisätietoja tapahtumista tai muista aiheista ottamalla meihin yhteyttä, ja mikäli sinulla on jokin oma idea tai tapahtuma joka voisi sopia pidettäväksi tilallamme, kuulemme siitä mielellämme lisää!

Ota yhteyttä » 


Tilamyymälä on suljettuna 22.10.-3.11.2019 välisen ajan

Tilamyymälän henkilökunta lomailee ja sen johdosta tilamyymälä on kokonaan suljettuna 22.10 - 3.11.2019 välisenä aikana. Mehuasema avoinna 30.10. jolloin viimeinen mehustuspäivä (vain tämä yksi päivä). 


Mattilan Marjatila on nyt Mattilan Marjatila Oy

Toimintamme ja yrityksen kasvaessa on myös yritysmuodon aika muuttua. Yhtiöimme maatilamme ja olemme nyt virallisesti osakeyhtiö. Laskutusosoitteemme muuttui sähköiseksi ja y-tunnus vaihtui, muuten jatkamme toimintaamme ja tuotantoamme tuttuun turvalliseen tapaan. Tarkemmat tiedot tiedotteessamme.


Mehuasema avoinna 30.10, viimeisen kerran (vain yksi päivä)!

Mehuaseman käyntiaika alkaa olla lopuillaan. Nyt pidämme pienen loman ja seuraava puristuspäivä on 30.10.2019.  Varaa siis oma aikasi etukäteen puhelimitse p. 040 7552850. Meiltä saat omenamehua myös käteviin hanapakkauksiin, jotka pastoroituna säilyvät huoneen lämmössä n. vuoden. Lisätietoja omenoiden mehustuksesta ja päivitetyn hinnaston löydät täältä


Tilamyymälä talvella avoinna sopimuksen mukaan

Olemme siirtyneet tilamyymälässä talviaukioloaikoihin. Kesäkahvila on suljettu. Avaamme myymälän ovia sopimuksen mukaan eli soita rohkeasti p. 040 7552850 tai keltaisen talon ovikelloa. Eli jos vaan olemme kotosalla. Myös bussiryhmät ja tilausruokailut/kahvitukset onnistuvat ympärivuoden etukäteen sovittaessa. 


Ryhmäretkikohde

Kesä tulee kohisten. Onko teillä porukkakasassa, mutta ette tiedä mihin lähteä? Tule porukalla viinipruuville ja kuule viinien valmistusvinkit sekä tarinoita Hiisistä ja Hulluista miehistä. Ryhmille viinimaistelut, kahvitukset ja ruokailut tilauksesta. Tule tutustu ja tehdään teille sopiva paketti. p. 040 755 2850. Toimimme vuoden ympäri.