Tapahtumat ja ajankohtaista Mattilan Marjatilalla

Tällä sivulla voit seurata ajankohtaisia tapahtumia ja uutisia Mattilan Marjatilalta. Meillä tapahtuu aina jotakin, ja haluamme sinutkin mukaan viettämään iloista laatuaikaa tilalle! Täällä ilmoitamme myös rekrytoinneista sekä muista tiedotusluontoisista asioista. Voit aina kysyä lisätietoja tapahtumista tai muista aiheista ottamalla meihin yhteyttä, ja mikäli sinulla on jokin oma idea tai tapahtuma joka voisi sopia pidettäväksi tilallamme, kuulemme siitä mielellämme lisää!

Ota yhteyttä » 


Vadelmakausi jatkuu edelleen ja mansikasta syyssatoa on saatavilla!

Vadelmien aika on nyt!  Aina tuoreena ja suoraan tilalta. Tervetuloa ostoksille. Kaikissa pisteissämme käy myös pankkikortti maksuvälineenä. Mansikan itsepoiminta on tältä vuodelta päättynyt, mutta valmiiksi poimittua marjaa on saatavilla. 

Mansikan satokausi on kääntynyt kohti loppua. Mansikan syyssatoa on vielä saatavilla eli herkkua kannattaa syödä pitkälle syksyyn. Vadelmakausi on käynnistynyt ja vadelmaa saa laatikoitain tilalta ja myyntipisteiltä. Jos vadelmaa ei sillä hetkellä ole myyntipisteellä riittävästi niin jätä varaus myyjälle seuraavalle päivälle.  Nyt herkulliset vadelmat pakasteeseen mansikoiden kaveriksi. Toivottavasti kohta saataisiin puolukoita....

Seuraa myös facebook sivujamme... @mattilanmarjatila


 

Kesän aukioloajat!

Tilamyymälämme ja kesälahvilamme palvelee kesä-, heinä- ja elokuun ajan ma-pe klo 10-19, la 10-18 ja su 12-18. Tervetuloa! 

Mansikkaa omasta pellosta myynnissä koko kesän! Marjaviinit, alkoholittomat tuotteet ym. odottavat vierailuasi.

Kesän 2018 myyntipisteemme ovat avoinna ja palvelevat teitä päivittäin. Kaikissa pisteissämme käy myös pankkikortti maksuvälineenä. Pisteistä suljettu Nokian myllyhaka ja Tampereen Hyhkyn pisteet. Muut palvelevat.


Kesän ja syksyn ryhmäretkikohde

Kevät tulee kohisten. Onko teillä porukkakasassa, mutta ette tiedä mihin lähteä? Tule porukalla viinipruuville ja kuule viinien valmistusvinkit sekä tarinoita Hiisistä ja Hulluista miehistä. Ryhmille viinimaistelut, kahvitukset ja ruokailut tilauksesta.  Tule tutustu ja tehdään teille sopiva paketti. p. 040 755 2850.


Perinteiset Hiidenhulinat elokuun ensimmäinen lauantai 2019 klo 18 alkaen

Joka vuotinen Hiidenhulinat järjestetään taas elokuun ensimmäisenä lauantaina klo 18 alkaen. Karaokea ja pientä syötävää grillissä. Tule viettämään antoisi ilta mukavassa seurassa viinitilallamme! Ja tarjoilu pelaa...